Gebruik van de Bluetooth ledlamp: hoeveel lampen kan ik via mijn app bedienen?

In theorie kun je oneindig veel lampen bedienen met de app. In praktijk is het aantal begrensd op 100 stuks door het Bluetooth systeem zelf. Iedere Bluetooth lamp kan een verbinding opzetten met een Bluetooth apparaat. Lampen die door het apparaat zijn herkend kunnen via de app gelijktijdig worden bediend. Zo is het mogelijk om 5 lampen te koppelen aan het apparaat, te groeperen in een ‘scene’ en deze gelijktijdig te bedienen.