APA3-1500R Wireless Switching Starter Set Indoor

Is de afstandsbediening van de APA3-1500R ook los te koop?
Helaas is de APA3-1500R afstandsbediening niet los te koop. Wel zijn er diverse andere Calex Smart Home afstandsbedieningen los te koop die werken met deze set, zoals de AYCT-102.

Aanmelden Zender

Hoe meld ik een zender aan op een ontvanger?
Haal de stekker uit het stopcontact, wacht minimaal 5 seconden voordat je deze weer terug steekt. Hierna zal het lampje in de zender 5 seconden knipperen. Stuur -tijdens het knipperen- een “AAN” signaal vanuit de zender die je wil inleren. De ontvanger zal ter bevestiging de aangesloten lamp 2x laten knipperen.

Hoe meld ik een extra zender aan op mijn ontvanger?
Op dezelfde wijze als de eerste zender. Er kunnen maximaal 3 zenders in het geheugen van de ontvanger worden opgeslagen.

Ik kan geen zenders aanmelden op mijn ontvanger.
Waarschijnlijk is het geheugen vol. Er kunnen maximaal 3 zenders in het geheugen van de ontvanger worden opgeslagen. Volg de stappen onder “afmelden zender” om dit op te lossen.

Afmelden Zender

Hoe meld ik een zender af op een ontvanger?
Haal de stekker uit het stopcontact, wacht minimaal 5 seconden voordat je deze weer terug steekt. Het lampje in de zender zal 5 seconden knipperen. Stuur -tijdens het knipperen- een “ UIT” signaal vanuit de zender die je wil afmelden. De ontvanger zal ter bevestiging de aangesloten lamp 2x laten knipperen.

Hoe reset ik het geheugen van een ontvanger?
Haal de stekker uit het stopcontact, wacht minimaal 5 seconden voordat je deze weer terug steekt. Het lampje in de zender zal 5 seconden knipperen. Druk -tijdens het knipperen- op de groepstoets van de gekoppelde afstandsbediening. De ontvanger zal ter bevestiging de aangesloten lamp 2x laten knipperen.

Stekker schakelaar

De lamp blijft gloeien nadat deze uitgezet is.
De Calex Smart Home ontvangers schakelen enkelpolig. Dat wil zeggen dat alleen de fase wordt geschakeld. Als het relais de nul schakelt (omdat de stekker er verkeerd om inzit), blijft er spanning op het snoer staan. Het zou kunnen zijn dat door inductieve overspanning van de fase op de nul (bij een lang snoer) er toch een bepaalde spanning op blijft. Je zou kunnen proberen om de stekker andersom in het stopcontact te steken (‘ompolen’).

0
persoon vond dit artikel nuttig.
Vergelijk Producten

Vind een winkel
bij jou in de buurt

Toon dichtstbijzijnde winkels