Genieten-als-niks-aan-de-hand-lichtsfeer

Gewoon lekker je ding doen. Even ontspannen. Een poosje niet op de tijd letten. Met warm en helder licht voor een rustige, ongedwongen sfeer. Er is meer in het leven dan altijd maar vlug, vlug, haasten.

Ik laat me graag inspireren

Grootse-industriële-stoere-loft-lichtsfeer

Ruimte moet je hebben. Licht. Je wilt bewegingsvrijheid. Speelruimte. Om gek te doen, je vrij te voelen, jezelf te zijn. Hier voel jij je thuis. Mooie lamp, zeg je? Dit is geen lamp, dit is een designstatement!

Ik laat me graag inspireren

Kleurrijk-drankje-als-in-de-club-lichtsfeer

Vrienden onder elkaar. Gezellig. Een dolletje uithalen. Lachen. Zo zou je de hele nacht wel door kunnen gaan. Thuis doe je een warme, kleurige lamp aan. Zo blijf je nog even lekker in die feestelijke sfeer.

Ik laat me graag inspireren

Zwoele-alsof-het-altijd-vakantie-is-lichtsfeer

Weet je nog? Die ene zomervakantie? Er leek geen eind aan te komen. Zwoele avonden. Zwemmen in de zee. Zand dat door je vingers glijdt. Met warm, helder licht waan jij je weer even terug op dat heerlijke strand. Hoor ik daar de zee kabbelen?

Ik laat me graag inspireren

Intieme-relax-op-de-bank-lichtsfeer

Zo, dat was een lange dag. Nu ben je thuis en wil je maar één ding: relaxen. Alleen jij en een lekker muziekje. Of samen met je lief op de bank. Die zachte lamp geeft precíes genoeg licht. Laat nu de drukte maar van je afglijden.

Ik laat me graag inspireren

Heldere-puntjes-op-de-i-concentratie-lichtsfeer

Liggen alle spullen klaar? Check. Inspiratie in overvloed? Check. Kopje koffie erbij? Check. Lamp voor opperste concentratie aan? Check! En nu er even goed voor gaan zitten, in de juiste flow komen en die klus afronden.

Ik laat me graag inspireren
Vergelijk Producten