Decoratief

De lichtbronnen in deze categorie maken je huis écht af. Ze zijn origineel en uniek: elke lamp is handgemaakt. Of je nu kiest voor een combinatie of een los exemplaar, de collectie zorgt voor een sfeervolle toevoeging aan ieder interieur.

Exclusief

Onze Exclusieve serie is bewust anders dan al onze andere decoratieve series. Deze unieke pronkstukken zijn gemaakt om te stralen en gezien te worden. Bij het ontwerpen van deze modellen is gelet op het samenbrengen van stijl, finesse en uiteraard sfeer.

 

Bekijk in catalogus

XXL

Titanium

Design chique op z’n best! Met verschillende vormen, een verscheidenheid aan grotere maten en een mysterieuze spiegel-achtige titanium coating maakt deze serie een serieuze designstatement waar je ze ook gebruikt.

Bekijk in catalogus

XXL

Gold

Groter dan de rest! Deze serie is voorzien van verschillende vormen, allemaal groot, allemaal goud. De klassieke coating maakt dat deze lampen in ieder interieur sierlijk en sfeervol overkomen.

Bekijk in catalogus

Giant

Originals

De eye catchers in deze serie geven sfeervol licht in vijf verschillende modellen. Onderscheidend aan deze serie is de eenvoud van de modellen en de grotere fitting.

Bekijk in catalogus

Flexibel

Filament

Laat je inspireren door de gedraaide filamenten in deze serie. Deze dimbare lampen geven een warme gloed en zijn gemaakt om gezien te worden.

Bekijk in catalogus

Warm

Filament

Een nieuwe revolutie op het gebied van led. Deze serie geeft dezelfde warme gloed als de gloeilamp van vroeger en is even mooi om te zien.

Bekijk in catalogus

Pearl

Door de kaarsachtige gloed van deze serie creëer je gemakkelijk een perfect romantische sfeer.

Bekijk in catalogus

Softline

Mooi licht zonder te verblinden. Door de melkachtige coating van deze serie is deze lamp geschikt voor armaturen waar de lamp wel of niet zichtbaar is.

Bekijk in catalogus

Satin

Frosted

Uniek aan deze serie is dat het glas van deze modellen als frosted is geblazen, de textuur van deze lamp is dus niet af te krabben. Dit geeft een prachtig, rijk en sfeervol effect.

 

Bekijk in catalogus

Wil je het volledige aanbod Decoratief zien?

Bekijk het aanbod
Vergelijk Producten

Vind een winkel
bij jou in de buurt

Toon dichtstbijzijnde winkels